Home 2017-11-05T11:28:11+00:00
5 days ago
Cafe-Restaurant De Twentse Es

🍴 Super aanbieding! 🍴
Voor de échte trek ga je naar Cafe-Restaurant De Twentse Es!

-
De Twentse Es is een stadscamping midden in de Twentse natuur en op steenworp afstand van de binnenstad ... See more

Eindelijk is het dan zover..de onthulling!

(Dit bericht mag zoveel mogelijk gedeeld worden).

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 2 of 41 »

Kamperen dichtbij de stad Enschede

De Twentse Es is een stadscamping midden in de Twentse natuur en op steenworp afstand van de binnenstad van Enschede. Kamperen in Enschede combineert natuur en cultuur. De camping ligt aan de rand van één van de groenste steden van Nederland. Het is een plek waar rust en activiteiten elkaar op een goede manier afwisselen. In no time wandel of fiets je door de bossen en geniet je van alles wat de natuur te bieden heeft. Het volgende moment geniet je van een drankje op het terras in het centrum van Enschede. Op Stadscamping De Twentse Es is altijd wat te doen en iedereen is van harte welkom!

Reserveren

Openingstijden kantoor
1-10-2017 tot 1-03-2018 :

08:30 – 12:00
13:00 – 17:00
19:00 – 20:00

1 hour ago
Stop Met Huilen - 12 dec 2017 - Uit in Enschede

Ken jij 't Verborgen Theater in Boekelo? Hier treedt vaak aanstormend cabarettalent op. Morgen is het de beurt aan stand-up comedian Emiel van der Logt. In zijn debuutprogramma 'Stop met huilen' gaat ... See more

In zijn debuutprogramma gaat Emiel werkelijk alle kanten op: Van gek worden van je kinderen, tot geluk, bedrog, de dood en zelfs stelende bejaarden.

LIKE
LOVE
HAHA
WOW
SAD
ANGRY
« 1 of 81 »
Huur een luxe Finse Loghouse
BESCHIKBARE PLAATSEN
ONTDEK ENSCHEDE
Huur een luxe Finse Loghouse
BESCHIKBARE PLAATSEN
ONTDEK ENSCHEDE

Stad enschede

Stadscamping De Twentse Es ligt op minder dan vijf kilometer van de bruisende stad Enschede. Deze stad biedt tal van activiteiten. De echte shoppers kunnen hun hart ophalen bij de vele winkels en boetiekjes. Ook voor de cultuurliefhebber is er genoeg te beleven. In Rijksmuseum Twenthe kom je ogen en oren tekort en de wijk Roombeek neemt je mee in de wondere wereld van kunst en cultuur. Na een lange dag kun je op een van de vele terrasjes bijkomen. De Oude Markt van Enschede is dé plek waar iedereen samenkomt.

Agenda

Aanbiedingen

Klantenmeningen

Kampeerhut

De nieuwste aanwinst van Stadscamping De Twentse Es zijn onze vrolijk gekleurde kampeerhutten. Een goede vervanging voor de tent wanneer je die eens niet wilt opzetten. Lekker “back to basic” met alleen de noodzakelijke spulletjes in de kampeerhut. Op een bijzonder mooie plek direct aan het water. Ideaal om te vissen of gewoon heerlijk te genieten van het uitzicht.

Reserveren

Kamperen in Twente!

Stadscamping De Twentse Es ligt aan de ene kant in het groen en aan de andere kant aan de rand van de stad Enschede. Bijna in Duitsland, maar nog net in Nederland. Wij hebben voor ieder wat wils! Achter onze camping begeef je je direct in het buitengebied, ideaal om te wandelen of te fietsen.
DE CAMPING