Camping 2018-02-12T16:51:59+00:00

Kampeerplaatsen

Even weg met van alle luxe en kies voor “back to basic”. Lekker met je eigen tentje, caravan of camper op pad. Dat kan bij Stadscamping De Twentse Es! Wij bieden twee soorten kampeerplaatsen aan. Het tentenveld biedt plaats aan vooral jongeren en bevindt zich naast de vijver. Daarnaast bieden wij plaats aan gezinnen op onze familieplaatsen. Op onze kampeerplaatsen is genoeg ruimte voor je auto en een eventuele bijzettent.

  • 10 ampère elektra-aansluiting

  • Water en riolering

  • Huisdieren zijn toegestaan

  • Draadloos internet

Camperplekken

Sinds kort zijn onze camperplekken klaar. Wij bieden ruimte aan 6 campers. Op de camperplekken kun je een paar nachten staan. Als ons kantoor gesloten is, kun je gebruikmaken van de betaalautomaat om een plek te krijgen. Dat kan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar! De kosten voor een camperplek bedragen € 13,50 per nacht. Stroom € 1,- per kwh., water € 1,- voor 90 liter. Ook hebben we een camper servicestation gemaakt, om water te lozen en te tanken. Reserveren van een camperplek is helaas niet mogelijk.

Duurzame stadscamping

Onze hoofdgebouwen en sanitaire voorzieningen beschikken over een energiezuinige vorm van warmtevoorziening. Een natuurlijke bron van duurzame energie. Met het oog op de toekomst van onze aarde en het comfort van onze gasten stoken wij verantwoord! Milieubewust kamperen? Download hier de MVO verklaring van Stadscamping De Twentse Es.
MVO verklaring
Huur een luxe Finse Loghouse
BESCHIKBARE PLAATSEN
ONTDEK ENSCHEDE
ONTDEK ENSCHEDE
Huur een luxe Finse Loghouse
BESCHIKBARE PLAATSEN