Restaurant 2018-05-14T12:03:06+00:00

RESTAURANT DE TWENTSE ES
053 461 22 00
Klik hier om naar de website van het restaurant te gaan.

Café-restaurant De Twentse Es: het Café-restaurant waar u moet zijn voor een gezellig etentje en daarbij hoort natuurlijk een verfrissend drankje.

Ons restaurant biedt plaats aan ca. 60 personen. Wij hebben een uitgebreide kaart die regelmatig wisselt.

Café-restaurant De Twentse Es is onderdeel van Camping De Twentse Es. Kom ook een hapje eten bij Café-restaurant De Twentse Es, iedereen is van harte welkom!

Naast ons À la carte restaurant hebben we aan de achterzijde van ons restaurant ook een cafetaria genaamd ‘Big Snack’ voor een snelle snack. Onze cafetaria heeft een groot aanbod aan verschillende snacks en ijsjes.

Café-restaurant De Twentse Es is gelegen in het oosten van Enschede aan de Duitse Grens, u kunt de Gronausestraat volgen tot de Eschmarkelaan.

Kom gerust langs om te vragen naar de mogelijkheden, of kom een hier gezellig een hapje eten, we wachten op u!

Zaal voor iedere partij.

Ook is het mogelijk om een zaal bij ons te huren om activiteiten te ondernemen o.a. vergaderingen, recepties, bruiloften en feesten.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.
Wij laten u graag onze gezellig zaal op afspraak zien.

Restaurant De Twentse Es: Laat het koken even voor wat het is en laat u lekker verwennen in het restaurant van Stadscamping De Twentse Es. Ons restaurant biedt plaats aan circa zestig personen en beschikt over een uitgebreide menukaart, die voor de variatie regelmatig wisselt. Natuurlijk kunnen we een gerecht van een vorig menu ook gewoon voor u serveren. U kunt kiezen uit verschillende vlees- en visgerechten met koude en warme voorgerechten en een dessert naar keuze als afsluiting voor als u nog een gaatje vrij heeft, kortom bij ons restaurant hebben we altijd iets naar uw smaak. Al onze gerechten worden met verse producten bereid in combinatie met het superkwaliteit vlees, zorgt het voor een onvergetelijk lekker & gezellig avondje uit. U zegt het maar en wij staan voor u klaar.

Café op de stadscamping: Voor een verfrissend drankje, een kop koffie, of tegen redelijke prijs een dagmenu, kunt u in ons café terecht. Een dagmenu kunt u ook bestellen, wij zorgen dan dat het klaar is wanneer u het komt ophalen, natuurlijk kunt u het ook ter plekke opeten. Lekker om even je hoofd leeg te maken na een lange wandeling of fietstocht. ’s Winters brandt er een gezellige openhaard en hebben we de  glühwein of een kop warme chocolademelk voor u klaar staan. Zomers hebben we een gezellig ingedeeld terras waar u in de zon kunt genieten van een verkoelend drankje.

Cafetaria ‘Big Snack’: In onze cafetaria kunt u terecht voor een snelle snack, ons aanbod aan snacks is groot. Ook hebben we onze eigen huisgemaakte hamburger genaamd Hamburger “De Twentse Es”. Bij onze cafetaria kunt u ook dagmenu’s bestellen.

Pizzeria ‘De Twentse Es’: Direct naast onze cafetaria hebben we onze eigen pizzeria waar u heerlijke pizza’s kunt eten. U kunt ze ook bestellen en ophalen, in het restaurant zijn onze pizza’s ook verkrijgbaar.

Ontbijt: Mocht u vroeg wakker zijn, dan kun je de geur van onze versgebakken broodjes al ruiken. In ons campingwinkeltje heb je keuze uit diverse broodjes en croissantjes. Een goed begin van de dag. U hoeft niet te bestellen ze liggen voor u klaar vanaf 08.30 .

Zaalverhuur & Catering: Ben je jarig of is er een andere reden voor een feestje? Wij beschikken over een zaal die zich uitstekend leent voor  o.a. vergaderingen, recepties, bruiloften en feesten. Deze zaal die zou u kunnen huren voor een groep van 20 tot Max. 150 personen. Deze zaal kunnen wij voor u gezellig inrichten maar als u het liever zelf onder controle hebt, is hier ook de mogelijkheid toe. Ook is er de mogelijkheid om van onze steengrill, barbecue, buffetten en dergelijke gebruik te maken. Daarnaast kun je ook catering aan huis bestellen. Als u wilt kunt u zelfs klootschieten (evt. onder begeleiding)! Voor vragen kunt u contact met ons opnemen.